Takläggare Hudiksvall

Vi lägger vackra och hållbara tak

Om oss

anställda

En erfaren takläggarfirma

TioTak är specialister på takrenovering och på takläggning – men det innebär inte att dessa två tjänster är de enda som vi erbjuder. Vi har bred kompetens och vi kan bland annat hjälpa dig med inom följande områden:

  • Byte av stuprör och hängrännor. Börjar dina hängrännor se slitna ut, läcker de eller håller de på att lossna? Vi hjälper dig att få nya på plats.
  • Byte av fönster och dörrar. Här kan vi erbjuda fönster och dörrar från vår egen produktion och naturligtvis så hjälper vi dig även med monteringen av dessa. Det är viktigt ur en energisynpunkt att dina fönster är täta. Du vill undvika att låta varm luft komma ut och samtidigt förhindra den kalla luften från att komma in i ditt hus. Det är både dyrt och det påverkar samtidigt ditt inomhusklimat negativt. Låt oss sköta installationen!
  • Fasadrenovering. Vi är experter på fasadrenovering och vi jobbar på samma noggranna sätt vid en sådan som v gör då vi byter tak. Fasaden är viktig att sköta om och med jämna mellanrum så behöver den renoveras. Dels så fungerar din fasad som ett skydd och dels så blir ditt hus betydligt snyggare.

Vi erbjuder alltid garanti på våra jobb och vi rekommenderar sig att ta en titt i vårt stora bildgalleri där vi samlat bilder från många av våra tidigare projekt. Vi har många referenser där ett stort antal nöjda kunder varm rekommenderas oss. Vi hoppas att du inom kort blir en av dessa!

Välkommen till TioTak – din takläggare i Hudiksvall.

Hållbara tak lagda av erfarna takläggare!