Takläggare Hudiksvall

Vi lägger vackra och hållbara tak

Om oss

En erfaren takläggarfirma

Vi är specialister på takrenovering och på takläggning – men det innebär inte att dessa två tjänster är de enda som vi erbjuder. Vi har bred kompetens och vi kan bland annat hjälpa dig med inom följande områden:

  • Byte av stuprör och hängrännor. Börjar dina hängrännor se slitna ut, läcker de eller håller de på att lossna? Vi hjälper dig att få nya på plats.
  • Fasadrenovering. Vi är experter på fasadrenovering och vi jobbar på samma noggranna sätt vid en sådan som vi gör då vi byter tak. Fasaden är viktig att sköta om och med jämna mellanrum så behöver den renoveras. Dels så fungerar din fasad som ett skydd och dels så blir ditt hus betydligt snyggare.
  • Taksäkerhet. Du har ett ansvar i att ingen skadas i samband med arbete på ditt tak. Detsamma gäller om någon befinner sig under taket i fråga och där exempelvis snöras sker. Vi jobbar hårt med taksäkerhet och vi kan erbjuda dig som kund en total kontroll av hur vi kan säkra ditt tak. Det kan ske genom att vi sätter upp snörasskydd, livlinefästen/säkerhetskrokar, takstegar, bärläktssteg, glidskydd, skyddsräcken, takbryggor och nockräcken. Allt för att ditt tak ska vara så säkert som möjligt och där du som villa- eller fastighetsägare inte löper någon risk i att någon skadas som en följd av att säkerhetsfrågan negligerats.


Vi erbjuder alltid garanti på våra jobb och vi rekommenderar dig att ta en titt i vårt stora bildgalleri där vi samlat bilder från många av våra tidigare projekt. Vi har många referenser där ett stort antal nöjda kunder varm rekommenderas oss. Vi hoppas att du inom kort blir en av dessa!

Välkommen till din takläggare i Hudiksvall.

takfönster

Hållbara tak lagda av erfarna takläggare!